ekologiczna quinoa biała (komosa ryżowa) 100%.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
zaleca się ziarno quinoa przelać gorącą wodą na drobnym sicie, następnie gotować w proporcji 1:2 (1 porcja quinoa na 2 porcje wody) przez około 25 minut. Posolić pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1638 kJ/388 kcal
Tłuszcz 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 68 g
w tym cukry 0 g
Błonnik 4,8 g
Białko 12 g
Sól 0 g
ZALECANE WARUKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nasiona i ziarna
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
4.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Peru
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Peru
-
Masa netto (g):
250
-
Producent:
BIOGOL (produkty śniadaniowe. przekąski bez cukru)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
GK4 FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. Wojska Polskiego 13. 72-320 Trzebiatów
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00