herbatka z nasion kopru włoskiego* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Herbatka z kopru włoskiego o łagodnym smaku i aromacie. Herbatka dla całej rodziny.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wsypać 1 czubatą łyżeczkę do filiżanki zalać świeżą, wrzącą wodą i odstawić na 7 - 10 minut.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Herbaty i herbatkiziołowe, owocowe (jednorodne)
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Turcja
-
Masa netto (g):
150
-
Producent:
LEBENSBAUM (przyprawy. herbaty. kawy)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
ULRICH WALTER GMBH. DR. JURGEN-ULDERUP STRAßE 12. 49356 DIEPHOLZ
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
18.00