curry* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Curry stosuje się najczęściej do potraw mięsnych zwłaszcza drobiu, wieprzowiny i baraniny oraz warzyw, sosów i ryżu. Nadaje im zółtej barwy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przyprawy i ziołamieszanki, kostki rosoł., miso
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Masa netto (g):
500
-
Producent:
HORECA BIO - pozostałe
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
33.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
4.00