nasiona SOI*, ryż brązowy*, sól morska, woda, Aspergillus Oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Niepasteryzowane miso z SOI i ryżu brązowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 769 kJ/183 kcal
Tłuszcz - 5,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
Węglowodany - 19 g
w tym cukry - 12 g
Błonnik - 4,9 g
Białko - 11 g
Sól - 11 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Przyprawy i ziołamieszanki, kostki rosoł., miso
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Holandia
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Japonia
-
Masa netto (g):
350
-
Producent:
TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.50
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
8.80