Wczytuję dane...
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 5411788041249
Wysyłka: Wysyłka gratis!
SKŁADNIKI
ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 812 kJ/193 kcal
Tłuszcz - 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 29 g
w tym cukry - 26 g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 9,1 g
Sól - 5,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

Przyprawy i ziołamieszanki, kostki rosoł., miso

  • Bez Cukru: 

    BEZ CUKRU (w składnikach)

  • BEZ GLUTENU (w składnikach): 

    BEZ GLUTENU (w składnikach)

  • CERTYFIKAT BIO: 

    CERTYFIKAT BIO

  • Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 

    13.50

  • Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 

    146

  • Kraj pochodzenia: 

    Japonia

  • Kraj pochodzenia składników (słownik BP): 

    Japonia

  • Masa netto (g): 

    300

  • Producent: 

    LIMA (sosy sojowe. kawy zbożowe)

  • PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: 

    LIMA N.V.. GROENDREEF 101. 9880 AALTER

  • Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 

    5.00

  • WEGAŃSKI: 

    WEGAŃSKI

  • WEGETARIAŃSKI: 

    WEGETARIAŃSKI

  • Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 

    16.00