ogórki* (51 %), woda, ocet*, cebula*, cukier trzcinowy*, sól, papryka*, marchew*, chrzan*, koper*, czosnek*, przyprawy* (w tym GORCZYCA) (*certykowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne ogórki konserwowe znakomicie nadają się jako dodatek do sałatek, kanapek, koreczków i zimnych przystawek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 93 kJ/22 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 5,1 g
w tym cukry: 2,9 g
Białko: 0,5 g
Sól: 1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C
Warzywa i grzyby przetworzonemarynowane, kiszone
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Polska
-
Masa netto (g):
670
-
Producent:
RUNOLAND (grzyby. zupy. przetwory)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
RUNOLAND SP. Z ORGANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SP. J.. PODWALE 11. 56-200 GÓRA
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00