zielona papryka chili jalape ño*, woda, sól, ocet* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Jalape ños są doskonałe zarówno do sałatek czy kanapek. Nadają wyjątkowy smak każdej potrawie. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 73 kJ/17 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 1,5 g
w tym cukry - 0,5 g
Błonnik - 1,5 g
Białko - 0,4 g
Sól - 3,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.
Warzywa i grzyby przetworzonemarynowane, kiszone
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
9.40
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
-
Kraj pochodzenia:
Hiszpania
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Hiszpania
-
Masa netto (g):
350
-
Producent:
CAMPOMAR NATURE (oliwki. oliwa. kapary. miód)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
CAMPOMAR NATURE. S.L.. CRTA. DE MADRID 69. 3007 ALICANTE
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.40
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
8.10