kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Zielone kapary konserwowane w solance. Produkt pasteryzowany.
Idealny jako aperitif, przystawka lub jako przyprawa do sałatek, pizzy, bruschetty oraz pierwszych lub drugich dań na bazie mięsa lub ryb.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 97 kJ/23 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,4 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 1,9 g
Sól: 5,85 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.
Warzywa i grzyby przetworzonemarynowane, kiszone
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
18.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
-
Kraj pochodzenia:
Włochy
-
Masa netto (g):
1200
-
Producent:
BIO ORGANICA ITALIA (przetwory warzywne)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
SP 65 - 71042 Cerignola (FG) - ITALY
-
Produkt chłodniczy:
tak
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
12.80
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00