Wczytuję dane...
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 5904644000097
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Producent: skwierawski stefan
SKŁADNIKI
borowik szlachetny 60 %, podgrzybek brunatny 20 %, maślak zwyczajny 20 %.

OPIS
Idealny do przyrządzania zup i sosów oraz jako dodatek do bigosu lub nadzienia pierogów. W ostatniej fazie gotowania zupy dodać koncentrat i doskonała zupa grzybowa jest gotowa. Sposób produkcji i wyrób jest prawnie chroniony.
Słoik 180 g wystarcza do sporządzenia 8 porcji zupy grzybowej.
Produkt sterylizowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 246 kJ/58 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 7,0 g
w tym cukry: <1,0 g
Białko: 3,7 g
Sól: 1,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce do 7 dni.

Warzywa i grzyby przetworzonemarynowane, kiszone

  • Bez Cukru: 

    BEZ CUKRU (w składnikach)

  • BEZ GLUTENU (w składnikach): 

    BEZ GLUTENU (w składnikach)

  • Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 

    6.00

  • Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 

    120

  • Kraj pochodzenia: 

    Polska

  • Kraj pochodzenia składników (słownik BP): 

    Polska

  • Masa netto (g): 

    180

  • Producent: 

    SKWIERAWSKI STEFAN

  • PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: 

    Zakład Produkcji Spożywczej Stefan Skwierawski ul. Szkolna 28. 89-632 Brusy

  • Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 

    6.00

  • WEGAŃSKI: 

    WEGAŃSKI

  • WEGETARIAŃSKI: 

    WEGETARIAŃSKI

  • Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 

    9.50