przecier z dyni 100 %.
OPIS
Przecier z dyni w postaci przetartej, półpłynnej masy. Z takiej dyni można przygotować zupę, naleśniki, racuchy, muffinki, placek dyniowy lub bułeczki drożdżowe.
Produkt sterylizowany. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 114 kJ/27 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 6,1 g
w tym cukry: 2,8 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.
Warzywa i grzyby przetworzonemarynowane, kiszone
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Polska
-
Masa netto (g):
660
-
Producent:
KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B. 26-704 Przyłęk
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
15.00