miód nektarowy akacjowy* 100 % (*certy fikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kusi zapachem kwiatów robinii akacjowej. W smaku łagodny i bardzo słodki. Ze względu na wysoką zawartość fruktozy krystalizuje się bardzo wolno.
Przechowywany w temperaturze około 20 stopni Celsjusza pozostaje w postaci płynnej przez kilka miesięcy. Chętnie wybierają go dzieci.
UWAGA
W zależności od warunków przechowywania, miód z uwagi na swój naturalny skład ulega procesowi krystalizacji, twardnieniu, zmianie koloru lub rozwarstwieniu, co nie wpływa na ogólne walory smakowe i użytkowe produktu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Miody, produkty pszczele
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
17.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Polska
-
Masa netto (g):
950
-
Producent:
PASIEKA PUCER (miody)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
PASIEKA PUCER DARIUSZ I MAŁGORZATA PUCER. PASTWISKA 7. 11-410 BARCIANY
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
17.00
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
14.50